Uups

2011-08-10 / 11:51:01
Nu har jag varit dålig på att skriva här- igen. Får skylla på att jag jobbade och då kunde jag inte skriva men den här veckan har jag faktiskt inte jobbat. Till det har jag ingen anledning! Bara att jag har njutit av att vara ledig och spelat en massa Sims haha.
Idag är det inte så himla fint väder ute. Så himla typiskt, medan jag jobbade satt jag där och svettades och fick ångest över att det var sol. När jag äntligen är ledig så börjar det regna och det slutar fan inte heller. Det värsta är att jag måste ge mig ut snart också.. Ska först på möte i Kungälv och sen ska jag träffa Mia en liten stund. Jag håller min högra tumme hårt för att det inte ska regna hela dagen!
Sen har jag fått antagningsbeskedet också. Tänker inte skriva något här men det blev ju inte direkt som jag tänkt mig.. Och nu vet jag inte vad jag har gjort. Funderar på att krypa under en sten och lägga mig där. Fast sängen ser mer lockande ut...
Nej nu ska jag sluta vara nervös och stirrig och ge mig ut- OMG SOL!?- till spårvagnen. Hoppas bara inte jag blir dränkt eller bortrövad. Fast kanske hade varit ganska bra i det här läget? Nej Emma sluta nu. Nu ska vi vara POSITIVA.
Hmm ha det så bra i vårt OTROLIGT fina väder här i SVERIGE idag. Skriver kanske senare om jag inte blivit bortrövad eller dränkt.
/Emmiis & Marciis
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!