Dumma mej

2011-07-31 / 13:49:13
Jag har inte skrivit på alldels för längesedan. Försvarar mig med att det inte går att skriva på jobbet. Vet inte vad det beror på, kanske att chefen vill att jag ska sköta mitt jobb. Vilket jag dessutom gör! Vilket jobb alltså. Jag har haft tvärkul i två veckor.
Nu strax ska jag och Marcus åka till Allum. Eller ja nu. Ska försöka skriva senare. Nu vet ni iallafall att jag lever.
/Emmiis & Marciis

Jobbar

2011-07-18 / 17:45:57
Sitter på jobbet nu. Slutar om cirkus tjugo minuter så nu är det bara att räkna minuter. Dagen har gått väldigt fort, har varit sjukt mycket att göra och ta sig in i så det har varit mycket. Det har varit roligt också, tro inget annat! Jag älskar verkligen detta jobbet. Det är ännu roligare när man väl kommer in i det.

Just nu sitter jag med en plopp mellan benen. Försöker få den att smälta innan jag äter den. (Lisa om du läser- jag betalade 2 kr för den! Lovar.) Jag kände att en baugette på en hel dag var lite väl snålt så nu sitter jag och försöker tysta min mage med en enda liten singelplopp.

Det har varit en kanon helg! Vart i Falköping med nästan hela Marcus familj. Det var bara en bror och en morfar som saknades. Vi har grillat korv, varit på riddarvecka, kollat på film, ätit god mat och bara myst. Jag har dessutom fått hålla och leka med bebisar hela helgen så gissa att jag haft den bästa helgen på länge...
Mitt bebis sug blir ju tyvärr inte mindre genom att se en massa sötingar överallt heller. Himla skit det där alltså.

Marcus och jag pratade lite på spårvagnen hem igår. Vi har kommit fram till att vår ekonomi kommer bli mycket bättre nu när jag kommer in på högskolan! Det känns ju ännu bättre. Som om att det inte var ett plus att komma in där innan. Jippie!

Nej nu ska jag fortsätta sköta mitt jobb och börja titta på folk på gatan igen. Ni förstår att det kan vara så att henne jag jobbar för läser detta... Hihi skojar bara Lisa!

Snart är jag hemma och kan fortsätta mitt One tree hill maraton!
/Emmiis & Marciis

Konstigt inlägg

2011-07-15 / 00:31:49
Förlåt för mitt något konstigt och förvirrande inlägg förut idag. Hade precis fått beskedet att jag kom in på lärar-linjen och var helt skakig. Nu är jag något mindre förvirrad men dock lika skakig. Enligt studera.nu kommer jag antingen tillbringa mina närmaste 4 år i Trollhättan, eller förhoppningsvis i Göteborg. Time will tell!

Idag har jag varit väldigt kreativ. Shoppat med Mia- igen. Hon har mycket pengar just nu så det blir mycket shopping. Sen blev det thai-mat med Marcus för att fira att jag kom in. Vi tittade på en mysig film.

Efter det bakade jag kladdmuffins! Och häpna och läs- jag lyckades! Första och antagligen sista gången jag någonsin kommer lyckas göra muffins överhuvudtaget. Väldigt kreativt tycker jag.






Just nu sitter jag och spelar mitt förbannade Clusterz och funderar på vafan jag gör uppe. Är as trött så borde sova men jag kan inte. Undra varför... Kanske ska ta mig en natt muffins för att ta reda på saken?
/Emmiis & Marciis

OMG.

2011-07-14 / 11:42:18
Jag kom in.
/Emmiis & Marciis

Kallebäck!

2011-07-11 / 18:11:29
Hemma efter en kanon dag i Kallebäck! Mötte Mia på min hållplats och vi åkte runt lite innan vi landade på bussen till Kallebäck. Jag skulle äntligen få se hennes lägenhet! Den var så himla fin. Mindre än min och Marcus men väldigtväldigt fin. Det var så mysigt med gemensamt kök och balkong. Gör fint område också!! Efter titten i lägenheten satte vi oss på balkongen och fikade. Super mysigt!

Efter fikat träffade vi Henke och gick på sightseeing i lilla Kallebäck. Inte mycket att se alltså. Sedan blev det att sätta sig vid bussen och missa de närmsta 4 bussarna.

Nu står Marcus och lagar mat, my handy man. Sen blir det antingen bad eller film. Beror på vädret.








Kanon dag!
/Emmiis & Marciis

Wakey wakey

2011-07-11 / 12:02:25
Vaknat nu! Eller jag vaknade för en timme sen men nu har även mitt huvud vaknat. Jag har ätit frukost, klätt på mig, borstat tänderna och tittat på tv! Ganska bra gjort för att vara mig tycker jag. Det kan bero på att jag ska träffa Mia alldeles strax. Då får man vara fit for fight tidigt! Haha.

Idag ska jag träffa Mia en stund och lämna tillbaka mina förbannade böcker som jag försökte lämna tillbaka igår. Jag ska njuta av solen och även måla klart spegeln sen. För den ska ju också bli fin!

Nu måste jag rusa har lite mer att fixa innan jag ska gå till vagnen. Ska ta kort på gardinerna i sovrummet idag så ni får se hur himla fint det är här hemma nu! Fast de får ni nog se ikväll eller imorgon.


Springspringspring...

/Emmiis & Marciis

Bloglovin

2011-07-10 / 21:28:11
Följ min blogg med Bloglovin
/Emmiis & Marciis

Söndag

2011-07-10 / 20:18:05
Idag vaknade jag och Marcus ganska så sent. Vaknade runt tolv så det var skönt med sovmorgon idag! Vi var uppe ganska så sent igår kväll och tittade på film så det var skönt att sova länge. Det var tänkt att mamma och lillebrorsan skulle komma hit idag men så blev det inte. Mama skulle packa och allt hon skulle göra så det får bli nästa vecka. Marcus och jag städade lite innan vi gav oss ut. Eftersom klockan hann bli så mycket struntade vi i frukost och åkte till Mossen. Världens godaste pizzor där! Så det var en god men väldigt onyttig frukost/middag.

Efter maten tog vi en promenad ner till biblioteket som så klart var stängt, blir så trött. Efter det tog vi oss en sväng längs avenyn på jakt efter en öppen Expert butik. Vi kom till Nordstan innan vi hittade någon, jädra skit. Väl där iallafall lyckades vi få ut våra bilder så nu är vårt album snart klart, wihoo!

Nu sitter vi och fikar hemma i soffan. Funderar på att kolla på film eller kolla på tv.
Hoppas ni haft en suuuper helg.

Feting pizzor.


/Emmiis & Marciis

Soliiis

2011-07-09 / 19:26:21
Idag har Marcus och jag varit och badat i Saltholmen. Eftersom vi hade tvättid innan kom vi iväg ganska sent men sen var vi äntligen på väg! Det tog oss 40 min att komma fram. Vi hade tänkt åka till Styrsö först men när vi väl kom fram så var det 1½ timme kvar till båten gick så i gick bort till klipporna istället. Vi gick runt och velade och ungefär när båten gick till Styrsö hittade vi ett ställe att starta vår engångsgrill på. Det blåste som fasen så det var med nöd och näppe Marcus ens fick tänt grillen! Men så satte vi oss och åt våra halvfärdga korv med bröd och njöt av solen. Efter korven var slut kurade vi ihop oss och somnade en stund... Himla härligt! Fast det blev inget bad som det var tänkt först.

Men igår vart vi ju i Stora Höga några timmar. Adam blev görglad när vi kom och vi hade jätteroligt hela dagen. Mamma och Peter gick och köpte något på affären så vi lekte hemma till de kom tillbaka. Då blev det bollis och fredis (bolibompa & fredagsmys)! Då fick Marcus den braiga snilleblixten att gå ner och bada. Adam blev helt som tokig och lyckades övertala mamma att följa med. Det regnade ju så vi tog tillochmed bilen. Mamma glömde Adams puffar så jag hade Adam i vattnet. Han är ju en badvilde så han skuttade rakt i min famn innan jag ens hunnit vänja mig vid vattnet, iskallt! Men det var mysigt och väldigt skönt att bada när det regnade!

Nu ska vi gå ner och köpa lördis! Längtat hela veckan. Marcus bjuder dessutom, det gör ju saken ännu bättre!





/Emmiis & Marciis

On the road

2011-07-08 / 15:38:00
Fastnat i Rädda Willy. Ni som inte känner mig vet inte att jag är överkåt i späckhuggare. Har nyss fått upp mitt intresse igen och kan inte se nog. Men nu måste jag snart överge Willy & Jess för jag måste gå till spårvagnen. Så jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska gå.

Det blev ju som sagt inte som jag planerat för kvällen så nu ska jag ge mig ut i regnet och hälsa på mina föräldrar och min älskade bror. Den ena iallafall, den äldsta lillebrorsan kommer inte hem förrän imorgon. Ska iallafall bli mysit att träffa Adam! Saknar honom superduper mycket. Fast jag lär väl inte få så mycket uppmärksamhet när favoriten Marcus är med.


Ni ska få se en gammal sötis bild på oss alla syskon. Något år gammal...


/Emmiis & Marciis

Morning

2011-07-08 / 13:14:58
Sitter i soffan nyduschad och mätt och kollar på film. Jag vaknade riktigt tidigt idag, halv tio ringde mamma och väckte mig. Det var ganska bra för jag har hunnit göra en del redan. Både städat lite, diskat allting (ett berg!) och duschat. Känner mig ganska stolt över den här början på dagen.

Ikväll ska Marcus och jag nog bara vara hemma och ta det lugnt tror jag. Vi skulle åkt hem till Stora Höga men så kom vi på att vi har tvättid imorgon så det blir nog inte så. Fast det kanske hinner ändra sig igen. Jag funderar på om jag ska göra en riktigt god middag till Marcus kommer hem idag, fast jag kan inte komma på vad jag ska göra. Jag kanske kan hitta lite tips och inspiration på nätet, det brukar ju fungera bra.

Vad jag ska göra till Marcus kommer hem vet jag inte riktigt. Funderar på att baka en kladdkaka till efterrätt ikväll... Mums!

Nejnejnej, nu har vi hunnit ombestämma oss tre gånger. Vi ska åka till Stora Höga efter Marcus slutat jobbet. Där rök alla mina planer för kvällen haha. Men det blir nog mysigt för det är Sundanatta i Stenungsund idag. Massa roliga affärer som är öppna och i år får jag ju faktiskt ta mig en öl på bryggan!

Igår gjorde vi (JAG) klart vårat fotoalbum. Det blev jättefint! Det vart lite problem innan men till slut löste det sig. Ett tips: köp aldrig fotofix eller vad det heter. Sån man tar direkt på baksidan kortet för att det ska fastna. Ser ut som en tejprulle fast funkar ungefär som lim. Håll på att kasta ut både det och albumet + korten. Som tur var åkte vi till Hemköp och köpte dubbelhäftande tejp. Pjuuhh.

Nu ska jag återgå till Guldkompassen. Återigen boken är mycket bättre än filmen... Precis som alla andra böcker som det gjorts filmer av.



Visst har jag varit duktig? Har hunnit ta bort alla glasen också så det var ännu mer än detta...



Vårt fina album! Mycket finare på insidan dock.


/Emmiis & Marciis

Home sweet home

2011-07-07 / 19:09:18
Hemma igen efter Frölunda torg och bussåkande. Vi lyckades framkalla våra bilder efter vi hade varit i tre olika affärer. Men nu blir det iallafall lite pussel ikväll efter middagen och lite film. Det ska bli riktigt spännande att se hur det blir! Vi fick köpt en silverpenna också så att vi kan skriva i albumet utan några fula fläckar.

Idag är det Marcus som har stått för middagen så det blev goda köttbullar och makaroner, mums! Jag är riktigt hungrig nu alltså. Nu blir det en mysig middag & film tillsammans med den jag älskar mest såklart.

Imorgon ska jag åka hem till mamma & Adam! Ska bli mysigt att träffa de igen. Ska antingen åka och bada eller packa ner ännu lite mer saker som jag ska ha med mig hem hit.

Ojoj nu är middagen klar. Hoppas ni får ett lika mysigt avslut på kvällen som jag kommer få!

Over and out from Emmiis.
/Emmiis & Marciis

Nyny blogg!

2011-07-07 / 16:22:50
Nu har min kära svägerska hjälpt mig att göra en ny blogg. Den här är mycket finare och fräschare än den gamla. För er som aldrig läst min blogg förut:

Jag heter Emma, ganska uppenbart eftersom bloggen heter så men jaja. Jag bor i Göteborg tillsammans med min pojkvän Marcus. Han är för övrigt det bästa och viktigaste i mitt liv så honom kommer ni få läsa mycket om.
Förutom mitt Marcus- intresse har jag lite vänner, familj och annat som ni kommer få läsa om. Mycket intressant förstår ni! Ifall ni vill veta mer om mitt "förra" liv så kan ni gå in på min gamla blogg och uppdatera er. Emmiis92.bloggplatsen.se

Nu ska jag åka och möta min kära man i stan och se till att få lite vackra bilder utskrivna. Vi har nämligen äntligen fått tummen ur rumpan och köpt ett fotoalbum. Jippi! Vi har bestämt att vi ska skriva ut bilder från vårt första år och göra ett album. Låter lite löjligt nu när jag skrev det men jag tycker det ska bli gör roligt att pilla med det!

Och nästa gång jag skriver har nog min svägerska pillat ännu mer med min sida så den är ännu finare!

Over and out from Emmiis.


My baby & me.


/Emmiis & Marciis

Välkommen till min nya blogg!

2011-07-07 / 15:02:57

/Emmiis & Marciis
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!